Presentació

Els Origens

 A Can Juanals, som una família dedicada a la producció agrícola des de fa moltes generacions. Produim artesanalment i natural, melmelades, el·laborades amb fruites i verdures de temporada i sucre, sense conservants, ni additius afegits.

[ Registre de Sanitat: 21-10229/CAT ]

 Disposem d'una amplia oferta, tant en varietat, com en presentació. Desitegem que siguin del vostre gust.

Melmelades

"He crescut amb les olors i els sabors de la nostra terra empordanesa. M’han acompanyat, des de que recordo, l’olor de la terra molla, el cri cri de la llagosta amagada a les tomateres, l’aroma despresa pels fruits de l’horta, el perfum del llimoner, la bellesa del palosanto i la maduixa, l’alegria dels colors formant una bonica catifa al voltant de casa ordenada per la mà del pare. Aquestes sensacions m’han esperonat a entrar a la cuina, on la imaginació t’evoca a reformular receptes heredades amb fruites i verdures i crear-ne de dolces, amargues, especiades, dolç i salades, fines, divertides… totes sensacionals melmelades que ens desperten els sentits."

Glòria      

 Elaborades sols amb fruites i verdures de temporada i sucre, sense conservants ni additius afegits

 Preparades amb un procés totalment artesanal i amb totes les mesures sanitàries per tal de garantir un resultat de primera qualitat

 Provenents d'una tria acurada de la fruita i verdura que conreem al camp i la prenem al punt òptim de maduració, plena de gust. La selecció de les fruites alienes als nostres conreus, com són les silvestres o les exòtiques, és talment rigurosa per tal d’obtenir unes melmelades extres.

 

La Botiga de l'Hort

 La Botiga de l’Hort va nèixer al 1988 al cor de Can Juanals com un espai on oferir la nostra producció d’horta directament a l’interessat, sense mediadors, per proveir les cuines d’hortalisses i fruites fresques de qualitat immillorable.

 La Botiga es caracteritza per ser un punt de trobada entre la persona que conrea els fruits del camp, en Pere Juanals, i la persona que se’n nodreix, establint una relació de confiança on l’atenció al client és una prioritat. Des dels inicis, la seva esposa, Marta Llobet, ha estat la responsable del negoci, mimant la presentació del producte i acostant l’entorn rural als qui ens visiten. Recentment, la Glòria Juanals, la filla petita, ha entrat a formar part del negoci, donant nous aires, ampliant l’oferta amb nous productes elaborats i establint un exquisit servei d’atenció i assessorament al client al llarg de tot l’any.

 La Botiga de l’Hort us ofereix les millors fruites i verdures de temporada, recollides del camp en el seu punt òptim de maduració i evitant manipulacions innacessàries, per tal de mantenir el màxim les seves propietats i sabors. També s’hi poden trobar altres productes artesans del camp, com són les confitures i melmelades extres elaborades amb delicadesa i imaginació.